Ruimte huren

Betaalbare bedrijfsruimte voor maatschappelijke en creatieve initiatieven.

Woonwerkpand Pondok is in de zomer van 2018 van start gegaan! Als één van de weinige echte CPO-groepen (collectief particulier opdrachtgever) doen de bewoners bijna alles zelf en zijn ze 10 jaar bezig geweest hun droom te realiseren. En dat is meer dan alleen een mooie woning voor zichzelf. Ook de buurt moet er beter van worden. Daarom heeft Pondok met crowdfunding betaalbare maatschappelijke bedrijfsruimte op de begane grond gerealiseerd.

Meedoen?
Wilt u een evenement in Pondok organiseren? Of wilt u graag een cursus fotografie geven, een kookworkshop houden, een filmfestivalletje op poten zetten of iets anders leuks voor de buurt organiseren?

De ruimte is ook goed te gebruiken voor brainstormsessies, conferenties etc.

Faciliteiten van Pondok
Pondok is een grote, lichte ruimte: 160 m2 en 6 meter hoog. De ruimte kan gedeeld worden met een andere gebruiker door een afscheiding met plafondhoge gordijnen. Er zijn 50 stoelen en 11 tafels in de ruimte aanwezig waarvan u gebruik kunt maken en er is een bar waar thee en koffie gezet kan worden. De vergoeding voor het gebruik is variabel en afhankelijk van het soort activiteit (eenmalig of voor een langere periode).

Neem contact op met ons en wij informeren u uitgebreid over de mogelijkheden en de kosten.

contact@pondok.info